onsdag 30. juni 2010

AC/DC i Berlin

Den 22. Juni 2010 dro jeg og min mor ned til Berlin i Tyskland får å se AC/DC-konserten på Olympistadion. Vi sto opp klokka kvart på fem, og dro tre kvarter senere, og tok flyet ned til Oslo som gikk ned til Oslo klokka kvart på syv og ned te Berlin klokka halv elleve (i et annet fly).
Nede i Berlin bestilte vi rom for én natt, spispte lunsj/middag og dro ned te Olympiastadion via T-Banen og var der klokka halv fem. Vi satt på øverste delen av tribunen på rad 3 hvor vi kunne se alt rundt oss, og scenen kunne vi se rett foran hvor vi satt. Vi ventet i fire timer, bestilte både mat og drikke, hørte på oppvarmingsband. Etter fire timer hadde ca. 80 000 - 100 000 kommet inne på stadionen. Like før konserten startet. drev alle de på tribunene med bølge rundt stadionen helt til konserten startet med et smell.
Under denne konserten ble heldigvis alle sangene spilt enn i Oslo, og det var bedre lyd. Det var i hvert fall en bedre konsert enn i Oslo.

"Shot Down In Flames" (...som ikke ble spilt på Valle Hovin 30. Mai 2010)


Konserten varte to timer og sluttet klokka elleve på kvelden. Vi dro tilbake til hotellet via T-Banen og la oss siden vi skulle stå opp klokka sju, og flyet dro klokka elleve.

Ingen kommentarer: